Pynt et hjerte på tre måder

 

Jeg elsker at pynte vinduer og døre op til jul, helst med noget, hvor pynt fra naturen indgår. Her har jeg brugt et hjerte af naturmateriale og pyntet det på tre forskellige måder.

 

Her er hjertet ret minimalt pyntet: Jeg har hængt et hjerte med engel inden i det og derefter pyntet det med en lille buket af pyntegrønt, nogle dekorationskogler og et fint lille glashjerte.

 

 

 

Både selve det store hjerte samt det lille hjerte kan købes på shoppen, www.isabellasmith.com. Glitterhjertet i hvidt er udsolgt, men fås i den lange model med en prisme, samt i blåt. Se den lange model HER.

 

 

 

 

Her er hjertet pyntet med ’snyde-buksbom’, altså buksbom på tråd:                                                          Det tager ingen tid at lave sådan et hjerte og det ser meget livagtigt ud, når det hænger i vinduerne – vi har dem hængende i køkkenet på Hesede Hovedgård. Har du buksbom i haven kan du naturligvis også bruge det. Det kunstige buksbom kan du købe HER.

Til sidst den mest tidskrævende model, nemlig hjertet pyntet med ægte pyntegrønt. Gør først alt det grønne parat: Klip det til i små kviste. Bræk små lærkegrene med kogler i passende stykker. Lav derefter en masse små buketter. Sur til sidst buketterne fast om hjertet. Stik lidt eukalyptus eller olivenblade ind i mellem det grønne.

 

 
 
 

7 kommentarer

 
 1. Susser says:

  Tak for dejlig inspiration. Der ér ikke noget hyggeligere end at lave en julekrans, stille og roligt.
  God december til alle, derude i kulden

 2. Sanne Andersen says:

  hvor er hjertet fra?

 3. Janne Strøm says:

  Takk for flott adventskalender. Nydelig dekorert hjerte, men hva er navnet på de små blomstene, knoppene som blir brukt her? Hilsen Janne fra Norge

 4. Mary-Ann says:

  Hej Isabella
  Tak for en dejlig og hyggelig julekalender. Mange fine ideer og dejlige-læs syndige- opskrifter.
  Har afprøvet adskillige, med stor succes her i huset.
  Dit surbrød har fået megen ros !
  Venlig hilsen og glædelig jul, Mary-Ann

 5. Hanne Grandt says:

  Tak igen Isabella.
  Du er fantastisk og inspirerende.
  Jeg kom ofte i dine butik da jeg ankom til Sydsjælland efter mange aar i udlandet. Din butik var min oase.Og er det stadig selvom jeg nu bor højere mod nord.
  Dine opskrifter virker saa gemmenprøvede at man aldrig tøver med at gaa i lag med dem. Din web -site er nem at gaa til og tingene frister.
  Din julekalender glæder jeg mig til hvert aar
  Tak igen og glædelig jul
  Hanne G.

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 5 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).