Tre roser i en kasse

 

Der er blevet knipset flittigt med mobiltelefonernes kamera, når vi har pyntet vores guld-glaskasser op i butikken, så her er lidt inspiration til, hvordan man kan lave en dekoration i dem. Jeg ved jo, at rigtig mange af jer har købt en kasse, enten i år eller sidste år, de er ganske enkelt blevet revet væk. (Vi har i skrivende stund en lille smule af de små tilbage, de kan købes her.) Kasserne er lette at pynte med lys, man kan ganske enkelt sætte enten små bloklys eller store fyrfadslys i dem. Men det er også let at lave en blomsterdekoration i dem som den på billedet, der er lavet med lidt oasis. Jeg ved, at jeg gentager mig selv fra tidligere indlæg, men jeg må nu alligevel endnu engang skrive, at det er langt lettere at lave en dekoration i oasis end at binde en buket – med oasis kan alle være med, det kræver hverken øvelse eller teknik. Som ekstra gevinst holder blomsterne virkelig godt i oasis – stiller du den køligt kan en dekoration som den på billedet holde i en uge eller mere.

isa21111352558 1

Det skal du bruge: Tre smukke roser, grene med røde bær, lidt pyntegrønt som f.eks. enebær, mos, nogle lærkekogler til at pynte med, oasis samt lidt glimmer og elefanthud (lim på spray)

1) Begynd med at skære oasisen til, så den passer ned i kassen. Det gør ikke spor, at den ikke er skåret lige, den vil alligevel blive dækket af blomster og grønt.

2) Lad oasis trække i koldt vand i mindst 30 minutter.

3) Imens sprayes lærkekogler med elefanthud og drysset med glimmer. Roserne skæres ned, alle blade fjernes (så holder de nemlig bedre). Grene og pyntegrønt skæres til.

4) Tag oasisen op af vandet. Stik små kviste af enebær rundt i kanten forneden – det vil du nemlig ikke kunne gøre, når du først har sat oasis ned i kassen.

5) Sæt oasisen ned i kassen. Placer den midterste rose i oasisen. Placer de næste to roser på hver side. Sæt dem en anelse lavere end rosen i midten.

5) Stik grenene med bær ned i oasisen rundt om roserne, fyld dernæst ud med små enebærkviste.

7) Fyld ud med mos. Du kan evt. bruge en gaffel til at fordele mosset med, så du ikke kommer til at ødelægge den ellers færdige dekoration.

 

isa21111352567

 

TIP: Du kan lave en tilsvarende dekoration i den store glaskasse, bare i større format.

 
 
 

0 Kommentarer

 

Vær den første til at skrive en kommentar.

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 3 + 7 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).