Fyld et vindue med hvid jul

 

Det bliver med garanti en hvid jul i mange hjem i år, for hvidt julepynt af papir er den helt store trend i år. Det ser da også super sødt ud, ikke mindst hvis man giver det lidt plads, så pynten virkelig kommer til sin ret. Her har vi hængt en masse pynt i hvidt, guld og kobber i et vindue. Pynten hænger på et stykke espalier af trykimprægneret træ af den slags, man kan få på alle byggemarkeder og som er hængt op i vinduet i tyndt ståltråd. Hæng pynten i lidt forskellige længder og vælg en neutral, hvid snor, der ikke larmer alt for meget.

isa05121355405isa05121355410

 
 
 

7 kommentarer

 
 1. Gitte says:

  Super hyggelig og smuk julepynt i vinduet. Dejligt at I har fortalt hvordan pynten er hængt op – men jeg mangler et foto af ophænget ! Det er svært at forestille sig uden at se det.
  Tak for en skøn og inspirerende daglig julehilsen. God jul.
  Gitte

  • Isabella Smith says:

   Det er simpelthen et stykke gitter af trykimprægneret træ, der matcher vinduets størrelse. Du ville også kunne bruge et lille stykke vildthegn – det ville nok være endnu lettere at hænge op.

 2. Elin says:

  Hvor ser det fint, let og alligevel dejlig julet ud. Jeg er personlig ved at køre træt i de evindelige guld, røde og grønne farver. Herligt med nyt i lyse farver i en mørk tid.

  Jeg tænker, om man kan hænge pynten fast i “tyggegummi” som bl.a. kan købes i Panduro Hobby, Søstrene Grene eller i butik, der forhandler lærreder og farver til kunstmaling?

  Tak for en fin December kalender.
  Hilsen fra Elin/Odense

  • Isabella Smith says:

   Det kan du sikkert med pynt af papir, til det ville man også kunne bruge små stykker gaffa-tape. Om det kan holde en tung kugle af glas er mere tvivlsomt. Men der sker jo ikke noget ved at prøve!

 3. Britta Lohmann says:

  Flot og meget inspiration til året julevindue. Farverne matcher faktisk mine øjeskygge, som længe har været kobberfarvet og tidligere hvid. God jul.

  • Britta Lohmann says:

   Jeg kan anbefale at brug af fiskesnørre til ophængning. Har en god virkning og pynten kommer bedre tilrette, synes jeg.

 4. Noe så fantastisk smukt!! Er så takknmelig for at du laver denne nydelige kalenderen hvert år. En stor glede at “åbne” hver dag! Tak for alle julegleder du giver. Ha en glad dag!

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 14 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).