Pynt op med hjerter af hassel

 

Det er en lidt dobbeltsidet opgave sådan at lave daglige ideer til julepynt og julebag. Det er grundlæggende rigtig hyggeligt – jeg elsker at lave denne kalender – men på den anden side skal det jo nødigt opfattes som noget, man bør gøre, for sådan er det jo selvfølgelig ikke. Man kan være den sødeste og bedste mor, kone og ven uden at bage en eneste småkage eller flette et eneste hjerte, jeg kender adskillige af slagsen. Men for de fleste af os er det nok sådan, at vi nogle gange har tid og lyst og nogle gange ikke. Min egen oplevelse er, at livet har en række faser. I nogle faser har man god tid til at pynte og hygge og i andre faser har man for travlt. Begge er sjove på hver deres måde. At pynte en bænk op udendørs er noget, de travle vil himle over, men har man god tid er det hyggeligt at skabe julestemning allerede inden man træder indenfor. Her har vi lavet nogle store, rå hjerter af grene, pyntet med enebær, bånd og nogle små røde kugler. Hjerterne er sat på en bænk, men kan selvfølgelig også sættes indenfor.

isa03121354559

 

Det skal du bruge pr. hjerte:

4 hasselgrene. Pil kan også bruges

Enebær og kristtjørn (eller andet pyntegrønt)

Vindseltråd

Små kugler af dem, der kommer med ståltråd i den ene ende

Bånd

Bøj de fire grene til hjertets buer og bind dem sammen med ståltråd. Læg en enebærkvist på hjertet og sur den fast. Sur derefter kristtjørn fast. Sæt kuglerne i og bind et bånd om hjertet. Pynt bænken op med grangrene, sæt hjerterne på bænken og dekorer med store kogler.

isa03121354611isa03121354613isa03121354560isa21111352573

 

 
 
 

4 kommentarer

 
 1. Dorte says:

  Hej. Super ide, nem at gå til…tak!! Hvad har du i spraydåsen??

 2. Inge Ekelund says:

  Dette er det nemmeste og smukkeste udendørs pynt man kan lave og det fylder dejligt på bænken, på døren, vinduet eller bare på væggene ude i kulden.

 3. margit says:

  God jul til alle.
  Tak for en skøn julekalender igen i år, man bliver i godt humør af se alle de dejlige ting der bliver lavet.

  Hilsen og god søndag Margit

 4. Hvilken sød pynt, så kreativt og vakkert. Tak for et nydelig tips som alltid. Til at blive i godt humør af – som alltid stråler dine artikler av positivitet og af solskin. En opdrift at lese dem.

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 2 + 4 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).