En meget nem idé – 3 lys i et glas

 

Ordet ‘let’ er et af livets helt store plusord. Intet er bedre end når noget er nemt. En nem opskrift, en nem idé, en blomst, der er nem at få til at spire – alting er bare bedre, når det er ‘dejlig’ nemt. Jeg er tit enig, for der er noget fantastisk over frø, der bare spirer eller en middagsret, der smager himmelsk, selv om den er super let at lave. Men jeg er ikke altid enig. Der er jo en helt særlig tilfredsstillelse over at lykkes med noget, der er svært. Især når man pludselig har set lyset og forstået, hvordan det helt nøjagtig skal gøres. Men her lige inden jul er ikke det rette tidspunkt til store eksperimenter. Her er det sikre vindere, der skal til – dem, man enten har prøvet mange gange før eller som er så lette, at de er lige til at gå til. Som f.eks. denne lille idé.

isa05121355501

Det skal du bruge:

Et sylteglas, gerne et, der er lidt pænt

Sand

Jutesnor

3 lysspyd

3 fyrfadslys

Lidt pyntegrønt

Sur jutesnor om glasset og kom sand i det. Stik pyntegrønt ned i sandet. Stik spyddene ned imellem det grønne i lidt forskellige længder. Brug glassene som bordpynt eller sæt dem i række i vindueskarmen.

 

 
 
 

1 kommentar

 
  1. Helt utrolig vakkert! Fantastiske skønne farver.

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).