Et vindue med koglekugler

 

Koglekugler i et vindueIdeen til i dag er ganske enkel, men den har en stor effekt, når den kommer op. Den består af to lærkegrene, der er hængt op i et vindue og derefter pyntet med de fineste, store koglekugler. Lærkegrenene er fra skoven, mens koglekuglerne kan købes på hjemmesiden.

Grene og kugler

Lærkegrenene er hæftet til vinduet med ståltråd, der er snoet om to små søm i vinduets overkant. Derefter er de pyntet med koglekugler og mini-kugler af glas.

 
 
 

1 kommentar

 
  1. Utrolig vakkert! Dette er virkelig julepynt som om den var inspirert av en rusletur under stjernehimmelen. Så enkelt, og med naturens egne materialer. Pynt som denne bliver man aldri trett af, og det bliver aldri for meget. Tvert imot: Dette juletablå er så smukt, at man kan blive fristet til at beholde pynten hele vinteren gjennem. Totalt rørende.

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 4 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).