Dekorer din konfekt med guld, sølv og kobber!

 

Dagens idé er en vaskeægte ‘spring-over-hvor-gærdet-er-lavest’-idé. Den går i korthed ud på at købe noget fyldt chokolade færdigt for derefter at dekorere det med flotteste støv i sølv, guld og kobber. Det er både let og sjovt! Jeg er en stor tilhænger af færdiglavet chokolade. For hvis man køber det rigtig gode af slagsen, er det svært at lave det bedre selv… Magasins fyldte chokolade og marcipanbrød fra PR Chokolade f.eks. helt i top. Men hvis du har tid og overskud til at lave din egen fyldte chokolade kan du selvfølgelig også dekorere den. Det er virkelig underholdende og det er så let, at selv mindre børn kan være med.

Færdigkøbt fyldt chokolade

Du kan bruge alle typer af færdig chokolade eller konfekt. Hvis mindre børn skal have lov til at pensle løs, kan du købe noget i den billigere ende.

Et marcipanbrød af kobber

Kobberstøvet dækker så godt, at du kan nøjes med at pensle det på. Guldstøvet dækker også godt, mens du skal pensle din chokolade med likør eller vodka og derefter drysset støvet på med en lille si for at få sølvstøvet til at dække.

Den færdige konfekt
Den færdige konfekt ser sådan ud. Læg mærke til den kobberfarvede flødebolle!

 

 
 
 

2 kommentarer

 
  1. Annette says:

    Hvor kan jeg købe det kobber og guld og sølv støv henne ?

  2. Annette says:

    Undskyld jeg ikke ser længer nede i nyhedsbrevet fra i dag .. I har det selvfølgelig

 

Skriv en kommentar

 
 
What is 10 + 3 ?
Please leave these two fields as-is:
VIGTIGT! For at fortsætte skal du løse regnestykket (så vi ved du er et menneske).