Drinks Til Daten: Sådan Laver Du En Lækker Mojito

D. 02.04.2020
Image: Canva.com

Jeg var nyligt på en date, hvor jeg ville imponere med lidt mere end mine madkundskaber. Jeg har fundet ud af, at en mojito er den perfekte drink til en god date, og det blev til mere end kun den klassiske mojito. Jeg fik også lavet en mango mojito.

Der er flere årsager til, at jeg foretrækker at lave min egen mojito frem for at bestille en i byen. For det første er de alt for dyre, hvis man godt kan lide at drikke mange af dem. For det andet, så laver mange bartendere mojitos selvom de hverken kan finde ud af det eller har de rigtige ingredienser i baren.

Så mit råd til dig i dag er at lave en mojito, hvis du enten skal imponere dine gæster eller din date. Det er altså en lækker drink, hvor man både får lidt sødt, men også føler sig lidt sund og frisk, samtidig med, at den ikke ligger tungt som noget andet alkohol kan gøre.

Føl dig fri til at nuppe en af disse opskrifter, hvis du skal lave den perfekte mojito. Ja, jeg løb tør for mango juice, så jeg eksperimenterede lige med en Monster energidrik, der hedder Mango Loco. Det smagte lidt spøjst, men det kan sagtens bruges til at lave diverse lækre drinks.

Klassisk Mojito opskrift

 • 2 tsk rørsukker
 • Masser af friske mynteblade
 • 1 lime skåret i skiver
 • 4 cl - Hvid/lys rom
 • Knuste isterninger
 • Toppes med danskvand

Mango Mojito

 • Masser af friske mynteblade
 • 1 lime skåret i skiver
 • 4 cl - Hvid/lys rom
 • Knuste isterninger
 • 4 cl - Juice, Mango (Hvis du vil prøve en mere crazy, så prøv Monster Mango Loco)
 • Toppes med danskvand

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken rækkefølge og fremgangsmåde du vælger, når du skal lave den perfekte mojito. For det første, så foretrækker jeg store og stærke glas, hvor man kan bruge en muddler.

Så fylder jeg det meste mynte, lime og rørsukker i glasset og “muddler” det sammen, men gemmer en smule at tilføje som pynt også. Derefter hældes rom, isterninger i og til sidst toppes drinken med danskvand.

Held og lykke med dine drinks og tak fordi du læste med.

Find en kæreste

Jeg vil også gerne afslutte med at sende et tak til Findenkaereste.dk, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Hvis du mangler en at invitere på middag og mojito, så kan du finde hjælp hos datingeksperterne fra Findenkaereste.dk - De har samlet de alle de bedste online datingsider, så du kan finde den der passer bedst til dig. Find deres oversigt på https://findenkaereste.dk/datingsider/

Relaterede indlæg
Den første - Blå og Frisk Ingredienser: SpriteBlå Monin (Curaquo) Sådan gør du: Hæld f…
Hvis du er en af dem some elsker drinks med en ordentlig alkoholprocent, så er long island…
Drinken sangria kender alle, der har været i Spanien på ferie, hvor man helt sikkert har d…
Mangler du nogle lækre drinksopskrifter til den forestående sommer? Vi har fundet de lækre…
I dette indlæg får du nogle fantastisk opskrifter på hjemmelavede drinks som passer perfek…
Det skal ikke lyde forkert, for det er meget meget sjældent, at jeg drikker alkohol til mo…
#1 One for the road Ingredienser: 1 dl mango/passion-smoothie1 dl yoghurt naturel3 spsk …