Hjemmelavet Fish N’ Chips!

28.01.2020

I dette indlæg deler vi en lækker opskrift på hjemmelavet Fish n chips med tilhørende Sauce tartare.

Udføringen af opskriften tager under 1 time, og passer til et selskab på 4 personer.

Opskrift: Hjemmelavet Fish n’ Chips med Sauce Tartare

Vi starter som altid med de ingredienser du skal bruge.

I denne opskrift bruger vi hjemmelavede pomfritter, men du kan sagtens bruge frosne pomfritter hvis du har lyst.

Ingredienser:

  • 4 Bagekartofler
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 spsk flagesalt
  • Peber

Fisk:

  • 2 torskefiletter, kan også være kuller eller pangasius
  • 250 ml øl
  • ½ tsk bagepulver
  • 200g mel
  • Salt
  • Peber
  • 1 l olie til friture, solsikke eller raps

Sauce Tartare:

  • 1 dl natural yoghurt
  • 1 dl mayonnaise
  • 4 cornichoner
  • 2 spsk kapers
  • ½ citron, saft og skal herfra
  • 1 tsk dijon sennep
  • Krydderurter som dild, persille og purløg

Fremgangsmåde:

Pomfritter:

  1. Vask og skær kartofler i ca. 1 cm i højde og bredde
  2. Kom dem i en pose med olivenolie, salt og ryst posen forsigtigt så olien fordeles
  3. Bag fritterne i ovn ved 225 grader varmluft i ca. 30-45 minutter

Fisk:

  1. Bland mel med bagepulver samt peber og salt
  2. Pisk øl i forsigtigt indtil dejen er flydende, lad den herefter hvile i ca. 30 minutter
  3. Skær fisk i passende stykker
  4. Varm gryde op med olie
  5. Dyp fiskestykkerne i dejen, og kom dem herefter i olien
  6. Steg indtil de er gyldenbrune og sprøde

Sauce tartare:

  1. Mix alle ingredienserne i en skål og smag til med citron, salt, peber og sennep.
  2. Server hele retten imens den er varm.

Tak til FormulaSwiss

Vi takker FormulaSwiss for deres støtte til dette indlæg. Hos FormulaSwiss finder du en lang række cbd produkter som fx cbd olie, cremer samt e-cigaretter.

Relaterede indlæg
I dette indlæg får du en utrolig lækker opskrift på den berømte britiske/indiske “Tikka Ch…
Shepards Pie er ganske vist ikke en ret, vi spiser voldsomt ofte herhjemme. Slet ikke fakt…