Dressing Til Rejer Opskrift

D. 19.02.2021
Image: Pixabay, Shutterbug75

Mange køber gerne en færdiglavet dressing, da det kan være omfattende selv at skulle lave en fra bunden. 

Det er dog overraskende nemt at lave sin egen dressing, som passer perfekt til rejer og generelt skaldyr. Herunder får du et eksempel på én:

Ingredienser:

- Mayonnaise, 50 gram.

- Creme fraiche, 250 gram.

- Ketchup, 1 tsk.

- Flormelis, 1 tsk.

- Paprika, 0,5 tsk.

- Salt, 0,5 tsk.

- Citronsaft, 1 tsk.

- Rejevand (hvis du har det, ellers kan du bruge almindelig vand), 3 spsk.

Vejledning:

1. Find en skål og pisk alle ingredienserne sammen med et piskeris.

2. Der skal røres i noget tid, da der helst ikke skal være klumper i dressingen, når den skal spises (det er gratis træning for armen/armene, det siger man da aldrig nej til ;-) ) 

3. Smag på dressingen og tilføj gerne ketchup, citronsaft eller salt, hvis den lige mangler det sidste for at kunne blive perfekt.

4. Skal du ikke bruge dressingen med det samme, skal den sættes på køl.

Dressingen har faktisk også godt af at trække lidt i køleskabet. Får den lov til at trække, kan den få endnu mere smag og heldigvis er det en dressing, man kan lave i god tid. Den skal ikke nødvendigvis serveres med det samme.

OBS: Dette tekstindhold er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Sif Jakobs ring eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og  gulerod. Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spa­ghet­ti med ti­ger­re­jer i to­mat­flø­de­sovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…