Opskrift: Kanelkage

D. 21.01.2020
Image:

Denne kage er mit bud på den bedste version af den lækre og klassiske kanelkage. Denne kanelkage har været et kæmpe hit i mine børns skole, til fødselsdage, middage og mange andre arrangementer.

Hvis du virkelig vil krediteres som en fantastisk bager, så anbefaler jeg klart, at du disker op med denne lækkerbisken ved næste lejlighed. God fornøjelse og velbekomme!

Ingredienser til kanelkage

Her er de ting, som du skal bruge til kagen, glasuren og tilbehøren.

Kanelkagen

  • 75 g Smør (Smeltet)
  • 275 g sukker
  • 275 g hvedemel
  • 3 tsk kanel
  • 1,5 tsk natron
  • 3,5 dl kærnemælk

Glasuren

  • 50 g smør
  • 250 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk kakaopulver
  • 3 spsk kaffe (Gerne med lidt spark i)

Tilbehør/Pynt

  • Revet appelsinskal
  • Kaffebønner

Sådan gør du

  1. Start med at piske smør og sukker sammen
  2. Bland gradvist de tørre ingredienser og kærnemælk sammen, så dejen bliver rørt godt sammen
  3. Fordel dejen i et smurt fad
  4. Bag kagen i 30 minutter ved 200 grader
  5. Kom alle ingredienserne til glasuren i en gryde, og rør det godt sammen under varme.
  6. Fordel glasuren jævn på kagen

Tak til Liams
Tak til Liams for deres hjælp med denne artikel. Hos Liams kan du blandt andet finde en Sebra Dukkevogn til din guldklump.

Relaterede indlæg
ALBONDIGAS! Mmmmh! En af mine favoritter fra det spanske køkken! - og så er…
Mmmh. Bare tanken om en lækker Paella, får mig til at drømme mig til Spanien, de lune himm…
Kødrand er en traditionel ret som helt rigtigt består af en rand af kød. Denne serveres o…
I dette indlæg giver vi dig en hur tig og nem opskrift på kødsovs med grøntsager. Denne kø…
Hvad udgør et komplet måltid? Kvantitat? Kvalitet? Variation? Smag? Dette er om noget et s…
Dengang far var dreng, fandtes der ikke noget bedre end et godt og velsmurt landgangsbrød.…
Den danske nationalret er i fokus i dette indlæg, hvor vi giver dig en opskrift på god gam…