Opskrift: Muslinger I Hvidvin Og Flødesauce
D. 22.02.2021Image: Pixabay
Hvis du gerne vil imponere dine gæster eller dine familier, så bør du servere en omgang muslinger med hvidvin og flødesauce, også blot kaldet Moules Frites. Det smager helt fantastisk, og de skeptiske kan som regel også godt lide det, selvom de ikke tror det.
Hertil anbefaler vi, at du serverer nogle tykke pomfritter, hvor det salte element i dette gør ekstremt godt med muslingerne.
Det skal du bruge
- 2 kg muslinger
- 2 løg
- ½ rød chili
- 2 fed hvidløg
- 3 dl hvidvin
- 2 dl piskefløde
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 spsk olivenolie
- Flagesalt
- Sort peber
- 1 kg bagekartofler
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk flagesalt
Sådan gør du
Pomfritter:
Rengør kartoflerne og skær dem i stave. Vend dem herefter i olie og salt. Bag dem ved 175 grader i cirka 40 minutter, eller til de er godt sprøde.
Muslingerne:
- Start med at rense mulingerne. Dette gøres ved at skrubbe skallerne med vand. De må dog ikke stå i vandet. Er skallerne i stykker, så skal de kasseres. Er de åbne og lukkes ikke ved et lille bank mod en hård overflade, så skal de også kasseres.
- Steg løg, chili og hvidløg i olien. Brug den største gryde du har.
- Tilsæt hvidvin og muslinger, og læg låget på. Det skal koge et sted mellem 5 - 10 minutter, til muslingerne har åbnet sig.
- Si saucen fra muslingerne, og kog den ind til 1 dl.
- Tilsæt fløde til saucen, samt salt og peber.
Relaterede indlæg
Italien har en rig kulinarisk tradition, der omfatter en bred vifte af fiskeretter på grun…
Retter med lam, enten elsker du det, eller du hader det. Retter med lam deler vandene, men…
Der er simpelthen ikke noget som Tapas, det er let og overskueligt og kræver ikke det he…
Kødfrie dage er gået hen og blevet en meget populær måde at leve på og det bliver kun…
Hvis du vil have en opskrift på en amerikansk inspireret hamburger, så læs med her.Ingredi…
Muslinger i flødesauce med fennikel og gulerod.
Denne sommer har jeg bemærket, at f…
Spaghetti med tigerrejer i tomatflødesovs.Dette er en virkelig let og velsmagende…