Opskrift: Hjemmelavet Parmesanmayonnaise

D. 10.02.2020
Image:

Det er ikke alle retter, hvor der umiddelbart er en sauce, som passer til. Men nogle gange kan man til disse retter alligevel godt savne noget at dyppe f.eks. sine kartofler, grøntsager, kød eller andet i.

Denne meget smagfulde parmesanmayonnaise er god til lige netop sådan nogle situationer. Du får opskriften her:

Ingrediensliste (1 glas)

  • 50 g parmesan
  • 2 æggeblommer
  • 1 spsk citronsaft
  • En smule finthakket rosmarin
  • 2 ansjosfiletter
  • 2-2,5 dl olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Det, du skal, er simpelthen at tage ingredienserne parmesan, æggeblommer,citronsaft, ansjoser og rosmarin og blende dem sammen i en blender, imens du hælder olivenolien i i en tynd stråle.
  2. Når du så selv mener, at din ostedip har den rigtige, tykke konsistens, stopper du med at blende og serverer.

Skulle der være rester, kan de gemmes i køleskabet i omtrent en uge.

Tak til Net2Kompagniet

Denne artikel er lavet med støtte fra Net2Kompagniet. Net2Kompagniet er en af landet bedste leverandører af vinduer og døre, og du kan bl.a. få både et topstyret vindue til en god pris.

Relaterede indlæg
Det italienske køkken er et helt fantastisk køkken, som mange over hele verden er svært be…
Hvis man skulle udvælge en ting, som Italien er kendt for, så ville det helt sikkert være …
I dette indlæg får du en vaskeægte opskrift på en Italiensk klassiker. De store saftige k…
I dette indlæg får du en lækker opskrift på en meget ikonisk Italiensk dessert. Vi giver …
Hvor det italienske køkken virkelig excellerer, er i sin enkelthed. Helt simple retter med…
I dette indlæg får du en opskrift på en lækker traditionel Italiensk Risotto. Opskriften …
Står du og mangler en opskrift på den perfekte lasagne hvor du samtidig vil spare en smule…