Opskrift På Hjemmelavede Churros

D. 27.01.2020
Image: pixabay.com

Churros, eller spanskrør som mange kalder dem, er en mexicansk snack, men bruges i mange vestlige lande som en dessert ofte med tilhørende chokoladesauce og/eller softice.

I dette indlæg får du opskriften på den lækre snack, som faktisk er utrolig nem at lave selv!

Sådan laver du hjemmelavede Churros - helt simpelt

I denne opskrift finder du både en opskrift på chokoladesaucen til dine Churros, og selvfølgelig de lækre Churros selv.

Ingredienser Chokoladecreme:

  • ½ dl vand
  • 75g sukker
  • 4 dl piskefløde
  • 200g mørk chokolade
  • 1 dl mælk
  • 100g lys chokolade

Ingredienser Churros:

  • 4 dl vand
  • 2 spsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 4 dl hvedemel
  • 4 spsk smør
  • 2 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • Kanelsukker
  • 1 liter neutral olie

Fremgangsmåde:

  1. Vi starter med chokoladesaucen, da den gerne skal trække lidt inden den påføres dine churros.
  2. Kom sukker og vand på en pande eller gryde og lad det koge. Lad det koge indtil sukkeret er opløst og det begynder at få en gylden farve, skru herefter ned på svag varme.
  3. Tilsæt piskefløde og herefter mælk en smule ad gangen under omrøring.
  4. Tilsæt mørk og lys chokolade og lad saucen stå indtil alt chokoladen er smeltet, rør gerne under smeltningen.
  5. Nu er det tid til at lave churros imens chokoladen står og trækker. Start med at varme vand, sukker, salt og smør op.
  6. Når massen begynder at boble tager du den af varmen og tilsætter mel og vaniljesukker under omrøring.
  7. Bliv ved med at røre dejen indtil den er helt glat.
  8. I en ny skål røres æg sammen og tilføjer herefter massen til dejen lidt efter lidt.
  9. Rør indtil dejen har opslugt æggene helt.
  10. Anbring olie i en gryde under svag varme.
  11. Lav et forsøg med en smule af dejen, hvis den bobler fint rundt om dejen er olien klar til at tilberede dine churros.
  12. Brug en sprøjte eller plastikpose til at sprøjte churros dejen ud i små stykker af ca 5-7 cm.
  13. Lad dem stege i olien indtil de er gyldenbrune og tag dem herefter op og anbring på tallerken med køkkenrulle under.
  14. Til sidst drysser du dine churros med kanelsukker samt serverer dem med chokoladesaucen.

Så let er det at lave dine egne velsmagende churros!

Tak til avXperten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Hos avXperten kan du finde utallige elektroniske gadgets til hjemmet samt kabler som fx et kvalitets netværkskabel eller usb c kabel.

Relaterede indlæg
I dette indlæg deler vi en utrolig lækker opskrift på spanske skinkespyd med tilhørende to…
I dette indlæg får du en opskrift på traditionel Spansk tortilla, som slet ikke er det sam…
Paella er en velkendt spansk specialitet, som nydes af både spanierne selv men også mange …
Gazpacho er en klassisk spansk ret, der i bund og grund er en kold tomatsuppe med peberfru…
I dette indlæg fremhæver vi nogle af de lækreste spanske retter! Spansk mad er velkendt f…
Jeg har rejst en del i det dejlige Spanien, og hvis der er noget, som jeg er særligt vild …
Jeg har tidligere skrevet lidt om, hvordan man får mere fisk ind i sin kost. En af de ting…