Spanske Retter Med Chorizo
D. 21.10.2020Image: Pixabay
Chorizo bliver brugt i ekstremt mange sammenhænge i den spanske madkultur. Det er en inkarneret del af det spanske køkken, og bliver ofte tilsat til diverse retter, da det både giver god smag, krydderi og fylde.
Chorizo smager også helt fantastisk, og den alsidighed har gjort den meget populær i Spanien såvel som resten af verden.
- Tapas med chorizo
- Chorizo med kikærter
- Spansk kylling med Chorizo
- Spansk Tortilla
- Albondigas
- Spansk mørbradgryde med chorizo
- Spansk pølseret med chorizo
- Spansk Gryderet med chorizo
- Chorizo meatballs
Såfremt du ikke er helt med på, hvad chorizo lige er for en størrelse, så har vi samlet et par ting, der er værd at vide om chorizo.
- Chorizo er lavet af svinekød, heriblandt med bacon, spæk, hvidløg og krydderier.
- Chorizo er enten tørret eller røget, samt pakket ind i en svinetarm.
- Chorizo får sin farve fra røget paprika.
- Chorizo bliver i høj grad brugt i forbindelse med tapas, pastaretter og simreretter.
- Man skal fjerne skindet fra chorizoen, inden man spiser det.
- En traditionel chorizo skal tørre i et halvt år.
- Når du først har åbnet chorizoen, så skal den opbevares i en lukket pose på køl. Herefter vil den kunne holde i godt og vel 2 uger. Den kan i øvrigt fryses og holde sin smag i 3 måneder.
Relaterede indlæg
Elsker du også det spanske køkken? Det gør jeg! Det spanske køkken er fyldt med lækre, vel…
Ingredienser til Mexicansk Burger
4 stk. Burgerboller8 stykker store salatblade1 rødløg, …
I dette indlæg får du en lækker opskrift på en spansk inspireret kyllingeret som er perfek…
I dette indlæg deler vi en utrolig lækker opskrift på spanske skinkespyd med tilhørende to…
I dette indlæg får du en opskrift på traditionel Spansk tortilla, som slet ikke er det sam…
Churros, eller spanskrør som mange kalder dem, er en mexicansk snack, men bruges i mange v…
Paella er en velkendt spansk specialitet, som nydes af både spanierne selv men også mange …